18 dec 2010

Bevers vergroten knuffelgehalte van Zeist

Op zaterdag 18 december hebben de leden van Scouting Zeist hun maatschappelijke betrokkenheid getoond door op diverse plaatsen in Zeist mensen te hulp te schieten. Niet voor geld, maar voor de lol, om lekker met z’n allen bezig te zijn.

De bevers, de jongste jeugdleden van de Prinses Beatrix Groep te Zeist, hebben knuffelbeesten ingezameld en deze zaterdag ingeleverd bij de plaatselijke Kringloop. Met deze actie hebben de bevers (leeftijd 4-7 jaar) ervoor gezorgd dat een hoop minderbedeelde kinderen uit Zeist en omgeving voor weinig geld aan een leuke knuffelbeer kunnen komen. De medewerkers van de Kringloop toonden zich erg verheugd hiermee.

Deze actie is door scouting Prinses Beatrix Groep en scouting Dryade opgezet in het kader van hun Winterkamp. Met dit weekendkamp voor alle leden wordt tegelijk een punt gezet achter een bijzonder jaar met tal van feestelijke activiteiten: In 2010 bestaat Scouting in Nederland immers honderd jaar.

Scouts staan klaar voor het winterkamp