23 jun 2010

Een knallende afsluiting van het Zeister Scoutingseizoen!

Traditioneel wordt de laatste scouting opkomst van het seizoen grootst gevierd, maar dit jaar was er reden voor een extra groot feest. Scouting bestaat 100 jaar in Nederland en om dat te vieren gingen de Zeister scouts van de Prinses Beatrix Groep en de Dryade uit Zeist op weekendkamp in Lunteren.

Groepsweekend 100jaar scouting - Scouting Zeist

Alle leden, jong, oud, stam, bestuur, iedereen was uitgenodigd om het einde van het feestseizoen te vieren. Maar liefst 100 leden namen deel aan dit weekend! Gemengd in groepjes gingen ze met elkaar de strijdt aan in een aantal bijzondere posten. In het Luntersebos waren onder andere de volgende activiteiten te doen: een hoge klimmuur met kabelbaan, kratstapelen, een WII spelcomputer in een tent, een race met afstandbestuurbare auto’s, levend sjoelen met opblaasbootjes, een echte bowlingbaan, broodjes bakken boven het vuur, een stoere stormbaan en een spel met grote waterpistolen.

Na het grote spektakel was het natuurlijk tijd voor een maaltijd en werd de dag natuurlijk afgesloten met een echte bonte avond. Een waar kampvuur spektakel met optredens van de kinderen zelf en de staf. Kortom een bijzonder gezellig, spannend en mooi weekend om nooit te vergeten!