14 dec 2010

Einde scouting-feestjaar in Zeist grootst gevierd!

Komend weekend viert de Scouting in Zeist op een bijzondere manier het einde van het feestjaar. In 2010 bestaat Scouting namelijk 100 jaar in Nederland en dit is grootst gevierd door de scoutinggroepen: de Prinses Beatrix Groep en de Dryade.
.
De afsluiting van dit feestjaar zal niet onopgemerkt voorbij gaan in Zeist. Behalve een gezellig winterkamp in de bossen van Zeist zullen scouts aanwezig zijn bij verschillende maatschappelijke activiteiten. Dit om het belang van de Scouting in Zeist extra te benadrukken.
.
Zo gaan de jongste scouts (van 5-7 jaar) op zaterdagmiddag oude knuffels verzamelen en inleveren bij de kringloop, gaan de meisjes welpen (7-11 jaar) gezelschaps spelletjes spelen in het zorgcentrum en gaan de jongens welpen papier prikken in het bos.
.
De scouts van 11 tot 18 jaar gaan een grootste actie starten in het winkelcentrum “de Clomp”, waar tussen 3 en 4 uur ’s middags zoveel mogelijk eten ingezameld wordt voor de voedselbank. Bent u toevallig in de buurt?? Kom dan langs en doneer eten (let op alleen houdbaar eten)! Deze actie zal plaatsvinden in samenwerking met de Kinderboerderij in Zeist die dit weekend “midwinterfeest” viert.
.
Kortom, de scouting in Zeist is dit weekend goed bezig!

Klaar voor winterkamp