18 dec 2010

Welpen steken Zeist helpende hand toe

Op zaterdag 18 december hebben de leden van Scouting Zeist hun maatschappelijke betrokkenheid getoond door op diverse plaatsen in Zeist mensen te hulp te schieten. Niet voor geld, maar voor de lol, om lekker met z’n allen bezig te zijn.

De welpen van de Prinses Beatrix Groep en Dryade  te Zeist, hebben op hun manier een steentje bijgedragen voor de maatschappij. De welpen van de Prinses Beatrix Groep (jongens van 7-11 jaar) hebben voor diverse woningen het tuinbouw sneeuwvrij gemaakt. De welpen van Dryade (meisjes) togen naar bejaardentehuis Bovenwegen en hebben daar spelletjes gespeeld met de bewoners.

Deze actie is door scouting Prinses Beatrix Groep en scouting Dryade opgezet in het kader van hun Winterkamp. Met dit weekendkamp voor alle leden wordt tegelijk een punt gezet achter een bijzonder jaar met tal van feestelijke activiteiten: In 2010 bestaat Scouting in Nederland honderd jaar.

De welpen in actie in de sneeuw