30 sep 2010

Woudlopersgroep bestaat 65 jaar en organiseert reünie

Op zaterdag 16 oktober viert scoutinggroep de Woudlopers in Zeist hun 65 jarig bestaan. ’s Middags is er voor alle jeugdleden van de scoutinggroep een groot spel en ’s avonds zijn alle oud-leden welkom bij een reünie in het clubgebouw De Vlam.

JOTA woudlopers Zeist

Tijdens dit weekend vindt er ook de jaarlijkse Jamboree On The Air (JOTA) plaats. Dit is een wereldwijd evenement waarbij zendamateurs via de radio contact maken met andere scouts. De Woudlopers bouwen ieder jaar een grote houten toren waar een antenne op gezet wordt. Op zaterdagmiddag is er een groot spel voor alle kinderen die lid zijn van de scoutinggroep waarbij de JOTA centraal staat.

De reünie voor alle oud-leden is op zaterdagavond vanaf 20 uur in het clubgebouw op het Padvinderslaantje 16 en is voor alle scouts die sinds 1945 lid of betrokken zijn geweest bij de Woudlopers. Bent u zelf lid geweest of kent u mensen die lid zijn geweest van de Woudlopers Zeist? Meld u dan aan via reunie@woudlopers-zeist.nl of kijk op www.woudlopers-zeist.nl voor meer informatie.